Partners in mondhygiëne

Wie wij zijn

In onze praktijk 'Mondzorg Krimpen' werken twee mondhygiënisten, namelijk Kim Raadtgever en Ines Meys.

Hieronder stellen wij ons graag aan u voor.

Wij helpen u graag om uw mond sterk, fris en gezond te houden.
Bel: 06 21 15 38 19
of schrijf ons een e-mailMondhygiëniste Kim Raadtgever

Mijn naam is Kim Raadtgever; mondhygiënist in Krimpen aan den IJssel.

Ik ben nu ruim 20 jaar mondhygiënist. Mijn energie in mijn werk krijg ik van de mens achter de mond. Ik vind het belangrijk dat mensen zich prettig en veilig voelen in de stoel. Een pijnvrije behandeling maakt daar ook onderdeel van uit. Het mooie van dit vak is dat door een ander inzicht de situatie in uw mond kan verbeteren. Het doel is; een gezonde mond voor de rest van uw leven en ik ga u daarbij helpen.

De stap om nu ook echt aan de slag te gaan met uw mond bij “Mondzorg Krimpen” is eigenlijk niet eens zo heel groot.

Wij kunnen op dit moment het meeste voor u betekenen als u ons even belt of mailt. Dan kunt u ons precies vertellen wat de klacht of vraag is en wat wij voor u kunnen betekenen.


Mijn naam is Ines Meys; mondhygiënist in Krimpen aan den IJssel. In 2004 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool van Utrecht. Daarna ben ik 10 jaar werkzaam geweest als mondhygiënist in een algemene tandartsenpraktijk waar ik veel ervaring heb opgedaan. Samen met mijn collega Kim Raadtgever heb ik de praktijk Mondzorg Krimpen opgericht.

Mijn passie voor het beroep is het helpen van (zeer) angstige patiënten in elke leeftijdscategorie, door op een rustige en duidelijke manier uit te leggen wat hij of zij van de behandeling kan verwachten. Mijn doel als zorgprofessional is het bezorgen van een klachtvrije mond, op een zo comfortabel mogelijk manier. Het contact met de patiënten vind ik een van de leukste kanten van mijn beroep. Ik vind het belangrijk dat de patiënt zich prettig voelt bij mij in de stoel. Sinds een aantal jaren is de mondhygiënist ‘vrij toegankelijk’ een verwijsbrief van de tandarts is niet meer nodig.

Wilt u een mooie en gezonde mond? Aarzel dan niet om bij Mondzorg Krimpen een afspraak te maken, u bent van harte welkom!


Mondhygiëniste Ines Meys


Houd uw mond sterk, fris en gezond!
Bel: 06 21 15 38 19 of schrijf ons een e-mail


Wij zijn geregistreerd in het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten.

Logo KwaliteitsRegister Mondhygiënisten

Logo Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten